HAMAG-BICRO zajmovi

Financijski instrument zajmova za investicije i za obrtna sredstva namijenjen subjektima malog gospodarstva za razvoj i poboljšanje poslovanja.

Saznaj više!

Kad ti treba, a nemaš…

Financijske potrebe tvoje tvrtke

ulaze u ove četiri kategorije

EXPLORER

(do $ 0,5 M)

Tvoj način upravljanja tvrtkom visoko je individualan i ponekad se osjećaš kao zaposlenik u nekoj drugoj tvrtki, a ne u svojoj. Donosiš odluke u hodu, tvoja su sredstva ograničena, a ekspanzije gotovo nema. Jedno od glavnih mjerila uspjeha je sposobnost plaćanja računa i preživljavanja do nove bitke. Strahuješ od krivog koraka, ne snalaziš se u moru propisa, a jasno ti je da možeš biti bolji, puno bolji.

Saznaj više

DEVELOPER

(od $ 0,5M – $ 2M)

Tvoj je posao u fazi početka stabilnog rasta, posluješ između 3-10 godina i imaš 5-15 zaposlenih. Imaš snažnu želju za daljnjim razvojem, poslovanje je postojano i solidno, no uviđaš potrebu za dodatnim ulaganjima u materijalnu imovinu i know-how. Postigao si razinu razvoja tvrke koja može položiti temelje budućem značajnijem rastu i većoj zaradi. Ti želiš dalje jer si okusio početni uspjeh.

Saznaj više

INTEGRATOR

(od $ 2M – $ 50M)

Posjeduješ srednje veliku tvrtku koja posluje 5 ili više godina i ima od 15-50 zaposlenih. Tvrtka dobro posluje i napreduje, ima unutarnju stabilnost i expandira se na tržištu. U tvrtki je prisutno uzbuđenje, pozitivan momentum te su formalne procedure i podjele posla specificirane i točno određene. Imaš uzajamno povezanu i međuovisnu strukturu proizvoda i usluga, no želiš veću kontrolu.

Saznaj više

FOUNDER

(od $ 50M+)

Tvoja uloga managera i koordinatora je značajno umanjena i više se baviš predsjedanjem tvrtkom i izgrađivanjem poslovanja. Gotovo da i nemaš zaduženja kao zaposlenik i primarno si usmjeren ka statusu vlasnika tvrtke koji vidi svoju tvrtku kao mjesto za prave investicije. Tvoj pogled na tvrtku je usmjeren u građenju tvrtke kao proizvoda.  Zanima te moć i ekspanzija te kako biti najveći.

Saznaj više

Fokus djelovanja

Razlozi zbog kojih klijenti dolaze kod nas

Financiranje projekata

Ostvari svoj željeni projekt prema njegovoj stvarnoj vrijednosti i ne daj da te financijeri srozaju svojim degradirajućim tabelama.

Privlačenje investicija

Mnogi projekti se ne ostvare zbog predugog čekanja. Odradi 10 koraka u financiranju projekta koji ti donose novce na račun već za 2-3 mjeseca.

Kreditna sposobnost

Saznaj ima li tvoja tvrtka razinu kreditne sposobnosti koja ti treba da privučeš investitora i zaboravi “muku po banci”.

Analiza kreditne sposobnosti

Koliko već dugo “kampiraš pred bankom” i moliš ih za razumijevanje? Istraži najsnažnije argumente kreditne sposobnosti tvoje tvrtke. Odbaci okove i privedi svoj projekt kraju.

Control Management

Stvori stvarno uspješno poslovanje svoje tvrtke i osiguraj stabilan rast poslovanja i zarade s najboljim upravljačkim timom.

Procesi upravljanja tvrtkom

Mnoge tvrtke izgube veliki broj dobrih prilika i upadnu u način upravljanja koji spriječava povećanje poslovanja i zarade. Istraži najbolje mogućnosti i koji je najučinkovitiji oblik upravljanja tvojom tvrtkom.

Poslovne strategije

Implementacija sustava poslovnih strategija za veći rast zarade i brže vraćanje uloženih investicija.

Rast poslovanja

Ostvarivanjem većeg rasta poslovanja tvoja tvrtka brže i više zarađuje, a njena sposobnost povrata uložene investicije eksponencijalno raste.

Strategije marketinga

Pomoć u privlačenju većeg broja tvojih klijenata/kupaca i stvaranje povoljne mreže koja podržava poslovanje tvoje tvrtke.

Napredni sustavi promidžbe

Povećanje broja idealnih klijenata, predstavljanje tvog poslovanja i stvarne vrijednosti tvojih proizvoda i usluga pravoj vrsti potencijalnih kupaca.

Povećanje prodaje

Kako povećati prodaju tvojih proizvoda i usluga koji ti donose najveću zaradu i volumen ostvarehin prodaja.

Svaranje veće zarade

Napredne strategije prodaje koji pomažu kupcu odlučiti se da prije kupi od tebe, a ne od nekog drugog.

Učini svoj život i poslovanje lakšim

Statistika poslovanja

Statistika poslovanja Interritus Consulting
Statistika poslovanja Interritus Consulting

Tvrtka Interritus Consulting d.o.o. uspješno posluje od 2004. godine primjenjujući najmodernije alate financiranja i metode pronalaska financijskih sredstava za svoje klijente. Zbog stručnosti u stvaranju veće financijske moći svojim klijentima tvrtka slovi za jednu od najučikovitijih u branši i rado je preporučena od strane svojih klijenata.

Njena jedinstvena analiza projektne dokumentacije i sposobnost pregovaranja s najzahtijevnijim investitorima, čini je prvim izborom kada je riječ o realizaciji financijskih sredstava za klijente.

Ispuni obrazac

Najčešća pitanja

Ovdje su neka od najčešćih pitanja koje klijenti postavljaju. Ukoliko imaš dodatna pitanja, slobodno se javi putem kontakt obrasca ili e-maila.

Najvažnija kvalifikacija tvrtke je da ima posloženu upravljačku strukturu te kvalitetan i zanimljiv projekt. Poslovanje, bonitet i trenutna situacija u poslovanju nisu najvažniji, premda tvrtka mora poslovati uredno.

Nakon pripreme cijelog projekta, odrađivanja ugovornih obaveza i prezentacije investitoru, potrebno je od 2-3 mjeseca da sredstva budu na raspolaganju za korištenje.

Naši investitori favoriziraju sljedeće grane poslovanja:

 • proizvodnja
 • poljoprivreda
 • izvoz
 • obnovljivi izvori energije
 • nekretnine
 • uslužne djelatnosti
 • inovacije
 • startup

Minimalni iznos za financiranje investicije je €100.000, a maksimalni je €5oo.000.000 (nije konačno).

Kamatna stopa se kreće između 2,00% i 5,00% godišnje uz mogućnost korištenja počeka od 12-24 mjeseca.

Naši investitori dolaze iz raznih dijelova svijeta i iskusni su u financiranju različitih vrsti projekata na svim kontinentima.

Naravno, to je jedan od vrlo privlačnih načina financiranja projekata za naše investitore.

Izvrsno! Neki naši klijenti su također bili u toj situaciji i iskoristili su našu pomoć u vezi upravljanja tvrtkom kao i u implementaciji poslovnih strategija. Nije potrebno imati iskustvo niti veliki tim već dobar projekt koji će investitori vidjeti kao profitabilan.

Najzanimljiviji projekti su oni koji popunjavaju neku “rupu” u pružanju bolje kvalitete života za korisnike. Ako otkrijete način kako izgledati mlađe na prirodan način ili ste pronašli lijek za neku bolest ili kako pokretati vozilo na zrak… i imate zanimljiv projekti u koji će investitori rado htjeti investirati. Pronađite očiglednu “rupu” i imate novac!

Ispuni obrazac

Projekti

Pratimo te na svakom koraku do primanja sredstava

Bioelektrana Interritus Consulting

Osigurana sredstva za jednu od prvih bioelektrana na biomasu

EU Fondovi, Bioelektrana

Pripremljena dokumentacija i organizacija financiranja

Poslovna zgrada, Bridge Financing
Retail Park - Interritus Consulting

Izrada investicijske studije, priprema tržišta i control management

Control Management , Retail park
Butik Hotel9 - Interritus Consulting

Sredstva za gradnju i opremanje exkluzivnog boutique hotela

Investicije, Boutique hotel
Dječje Igralište - Interritus Consulting
Optimalno financijsko rješenje s najpovoljnijim izračunom kreditiranja
Financijsko rješenje, Dječje Igralište
Kozmetička Ambalaža - Interritus Consulting
Kreditiranje za liniju proizvoda, tehnološku pripremu, dizajn i marketing
Kreditiranje, Kozmetička ambalaža

O nama

Naša poslovna filozofija

Tvrtke Interritus Consulting je potpuno posvećena uspjehu svojih klijenata. Cilj poslovanja tvrtke je osigurati za naše klijente potrebna sredstva i poslovne strategije koje osiguravaju razvoj i rast od početnih razina, pa sve do potpuno profesionalne razine poslovanja. Naši su klijenti prepoznali kako im pomažemo u:

 • povećanju konkurentnosti u zemlji i svijetu
 • osiguravanju sredstava za financiranje projekata s minimalnim čekanjem na odobrenje
 • podizanju kreditne sposobnosti
 • razvijanju poslovanja i upravljanja poslovnim procesima
 • strateškom rastu poslovanja i vrijednosti tvrtke
 • naprednim sustavima marketinga i prodaje za stvaranje većeg broja /klijenata kupaca

Alati kojima se koristimo

Financiranje projekata 95%
Kreditna sposobnost 89%
Control Management 97%
Poslovne strategije 90%
Strategije marketinga i prodaje 79%
Financiranje rasta tvrtke

Više o našem timu stručnjaka

Borna Marković Interritus Consulting

Borna Marković

Visoka stručnost u analizi financija, financijskih izvještaja i izvora financiranja. Priznati financijski analitičar i stručnjak, čiji kontakti čine snažnu bankarsku i financijsku mrežu po cijelom svijetu.

Filip Fučić Interritus Consulting

Filip Fučić

Konzultant za strategije poslovanja i komercijalizaciju s iskustvom i čvrstom bazom u IT industriji. Stručan u mikropoduzetništvu i intrapoduzetništvu te specijalist komunikacije struke i tržišta.

Kontaktirajte nas!

  Ispuni obrazac za podnošenje podataka

  Ispuni obrazac

  Novosti s bloga